nyt se on siis varmistunut, että Nita on tiine! Ultrassa näkyi ainakin 5 pentua. Pentujen on tarkoitus syntyä tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tästä yhdistelmästä olen todella innoissani, Nita on luonteeltaan mitä mahtavin samoin kuin veljensä Hiro! En ole ennen Hiroa koskaan oikeasti uskonut tuollaisen luonteen olevan mahdollinen rottweilerilla Hiro on luonteeltaan työteliäs ja sydämeltään nöyrä ja uskollinen viimeiseen hengenvetoon asti! Nitassa ovat samat luonteenpiirteet..nämä sisarukset ovat myös todella sopeutuvaisia erilaisiin tilanteisiin ja turhaa stressiä eivät tunne!

Ykä eli Heizelwood Doc on myöskin aivan omaa luokkaansa! Jo Ykän suku tekee vaikutuksen, mutta nähtyäsi tämän uroksen ja myöskin sisarukset ei voi kuin haukkoa henkeään Rakenteellisesti pidän Ykää hyvin lähellä ihannetta ja aikaisempiin pentueisiinsa Ykä on jättänyt vahvaa luustoa ja erittäin hyvää liikuntaa, vaikkakin aiemmat pentueet ovat nuoria ja aikahan sen vasta näyttää varmaksi. 

Ykä on harrastuskoirana varsin mainio tapaus, vietikäs, kestävä, halukas, helposti motivoitava ja palkkautuva..siis UPEA Nitan kanssa on harrastettu tottiksen lisäksi myös taakanvetoa ja sikajahtia..Nitalla on hyvä saalisvietti ja toimintakyky, myös rohkeutta tarvitaan sikajahtiin koiralta, joten Nitassa riittää myös tuota puolta.

Kaiken kaikkiaan odotan monipuolisia koiria, joiden kanssa on ilo harrastaa ja elää leppoisasti kotioloissa!