Ihanaa kun niin moni kaupungeista lähti edustamaan meitä erkkariin, vaikka päivä oli kuuma ja pitkä :) Olen niin YLPEÄ teistä ja penneleistä!!

Kovan Onnen Afrodite JUN ERI3

16 kk narttu. Erittäin iso, vahva luusto ja mittasuhteet/massa. Erinomainen tyyppi.
Erittäin vahva pää. Leveä kallo, voimakas otsapenger ja kuono. Erinomaiset korvat, silmät, huulet ja pigmentaatio.
Vahva niska, erittäin hyvät kulmaukset, hieman luisu lantio. Hieman löysät tassut. Erinomainen turkki. Erittäin hyvät merkit. Kantaa itsensä liikkeessä normaalisti, keskinkertainen työntö ja pituus askeleessa.

Kovan Onnen London PEK4

5 kk. Keskikokoinen. Normaalit mittasuhteet ja luusto. Rodulle tyypillinen pää, jossa oikea ilme. Erittäin hyvät korvat ja silmät. Hyvä pigmentointi. Oikea purenta. Hyvä niska ja ylälinja seistessä, vahvat kulmaukset.
Oikeanlainen karvapeite. Erittäin hyvät merkit. Luonnollinen häntä. Kantaa itsensä liikkeessä hyvin, mutta ylälinja köyristyy.

Kovan Onnen Milano

5kk Keskivoimakas, hyvä luusto, keskivahva pää, hyväasentoiset korvat, erittäin ruskeat silmät, tummat huulet, hyvä rinnansyvyys leveys voisi olla parempi, suorat etujalat, hieman pehmeät käpälät, suora selkä, luonn.kulmaukset, oikea karvanlaatu, ruosteenpun. hyvin rajautuneet merkit, luonn.liikunta, leikk. purenta

Jazz Von Hause Milsped PEK3

8kk. normaali kokoinen. vahva luusto ja substanssi. feminiininen pää jossa hyvät raamit, korvien tulisi olla posken myötäisemmät. tummat silmät. leikkaava purenta. hyvä niska ja runko. keskiverrot kulmaukset. turkki hieman laineikas. hyvät merkit. liikkeessä erittäin hyvä askelpituus ja työntö.

 

Lisää laitan arvosteluja kunhan vain ne saan!