Paljon on kerinnyt tapahtua hyvinkin lyhyessä ajassa.. Yuki nukahti ikiuneen kotona sohvalla minun sylissäni 12.5.2011. Suru ja ikävä on mieletön..rakastin sitä koiraa kaikesta huolimatta todella paljon! Se oli koira, jonka tulen muistamaan aina niin hyvässä kuin pahassa ja tuon pienen ikänsä aikana Yuki opetti minulle suunnattomasti, kiitos siitä rakas ystävä...

Ja ettei se epäonni tähän jäänyt niin kerrottakoon, että Karlalla todettiin ristisidevamma, joka tarvitsi hieman mutkikkaamman operaation, mutta operaatio on tehty ja ennuste tuolle jalalla kuitenkin ihan hyvä. Oma päätökseni kuitenkin on, että Karlaa en enään tule jalostukseen käyttämään, vaikka kyse onkin tapaturmaisesta loukkaantumisesta. Oma näkemykseni on, että ristisidevammoihin vaikuttaa kuitenkin useimmiten rakenteelliset viat, joten siksi tämä päätös. Karla siirtyy kokonaan toisen omistajansa Annen ja Nightweiler koirien kasvattajan omistukseen. Olen kuitenkin hyvin iloinen siitä, että Karlasta olen saanut jumalat pentueen ja se linja jatkuu omassa kasvatustyössäni Kovan Onnen Afroditen kautta (toivottavasti).

jotain mukavaakin ehkä pieniä suunnitelmia oman lauman vahvistukseksi olisi haaveissa myös tälle vuodelle..katsotaan miten käy ja toivotaan että loppuvuodesta saataisiin pieni vaahterapeppu!