Kaupungeista K O Shanghai korkkasi hienosti junioriluokan ollen seinäjoella JUN ERI1!

Luka ja Jazz on silmäpeilattu ja valitettavasti Jazzilta löytyi kaihi..käymme vielä toisella spesialistilla, mutta jos siellä kaihi on niin eihän sille mitään voi :( Harmittaa kovasti ajatellen jalostusta, koska koirassa on mielettömästi niitä puolia ja ominaisuuksia joita arvostan. Lukalla oli silmät terveet lukuunottamatta muutamaa ylimääräistä ripseä. Samalla kertaa tutkittiin myös Lukan polvet ja 0/0 oli tulos :)

 

Nightweiler Cara a.k.a Nita on siemennetty 5.11 ja nyt jännitämme josko jäisi tiineeksi :) Nitan pentuja seuranneena olen vieläkin vakuuttuneempi että tein oikean ratkaisun käyttäessäni Nitaa jalostukseen uudelleen. Omasta mielestäni luonteeseen tulee kiinnittää entistä enemmän huomiota ja Nita on jättänyt juuri sitä sosiaalisuutta, avoimuutta, ystävällisyyttä sopivassa suhteessa lapsosiinsa. Suuri osa pennuista harrastaa aktiivisesti lajeinaan haku, jälki ja tottis ja toimivat näissä hienosti! Mukavaa että teette töitä ja olette tyytyväisiä koiriinne :) Yksi pennuista on jo 10kk iässä käynyt olisiko koirastasi suojeluun testissä ja kyllähän tuolle saisi tuloksen mukaan treenattua IPO tuloksen. Näyttelyissä ovat tästä porukasta myös monet pyörähtäneet ja eipä noissa moitittavaa ole silläkään saralla...

 

Hiro on myös tullut muutamaan kertaan isäksi <3 Hirolle syntyi Weiferin Unnan kanssa 1 urospentu, joka on äärettömän hyväntyyppinen, rohkea ja reipas :) Vahvaluustoinen ja leikkisä! Toinen pentue syntyi 1.11 Mustan konnun kenneliin nartulle Balia. Saldona 3 urosta ja 4 narttua. Katri on kertonut pentujen olevan jänteviä, reippaita ja hyväntyyppisiä..odotellaan mitä näistä isompina kasvaa..Mielelläni kuulisin pennuista tulevaisuudessa myös uusilta omistajilta!