Pennut syntyivät 5.1.2012! Synnytys sujui hyvin ja Nita on erinomainen äiti <3 Lopputuloksena oli 7 urosta ja 4 narttua. Pennut kasvavat hyvää vauhtia ja maitoa piisaa. Pennut ovat hyvin vahvan oloisia, reippaita ja jänteviä..oikein mallikkaita nappuloita :)

Toivotaan että kaikki sujuu hyvin loppuun asti

 

Kaupunki pennut ovat täyttäneet vuoden ja olen enemmän kuin tyytyväinen noihin naperoihin..Osalla on harrastaminen hienossa vauhdissa ja kyllä uskon että porukasta kuullaan vielä myös kisakentillä! Tsemppiä teille tavoitteellisesti treenaaville ja ei paineita :D Näyttelykausi alkaa pian uudestaan ja katsotaan mitä siltä saralta on odotettavissa tänä vuonna ja junnuluokissa.

Joy a.k.a Luka on yhtäkkiä kasvanut muka isoksi pojaksi ja alkaa muistuttamaan rottweileria päivä päivältä enemmän :) Treenit sujuvat mallikkaasti ja koira sekä ohjaaja kehittyvät hyvään tahtiin..kiitos Jennille joka jaksat opetella ja tehdä töitä <3

Jazz siirtyi Ninjan omistukseen kaihi diagnoosin jälkeen, mutta onneksi kaihi on laadultaan pieni eikä tule koskaan viemään näköä tai haittaamaan elämää. Ensimmäisessä peilissä kaihi oli molemmissa silmissä, mutta kun koira peilattiin uudelleen eri henkilön toimesta olikin toinen silmä puhdas ja vain toisessa silmässä pieni alue.

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille!